szerda, június 19, 2024
Home Politics A törvényhozókat ez a héten a problémák az ukrán pénzzel, az orosz ügynökök jelenléte és a migráció jelentős mértékben foglalkoztatta.

A törvényhozókat ez a héten a problémák az ukrán pénzzel, az orosz ügynökök jelenléte és a migráció jelentős mértékben foglalkoztatta.

by napklub
0 comment

Az Európai Unió rendkívül mozgalmas héttel fejezte be a migrációs paktum elfogadása felé vezető utat, valamint az MFF-ről és Ukrajnáról szóló intézményközi megállapodásokkal. Emellett az Európai Parlament kifejezte aggodalmát az orosz befolyásolási kísérletek miatt, és felhívta a figyelmet a Szerbiában és Görögországban tapasztalható jogállami problémákra. Ezen felül új szabályokat fogadtak el a banki átutalások gyorsaságának növelésére, valamint politikai megállapodás született a tiszta ipar tervéről.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.