szerda, június 19, 2024
Home Sport Sztankovics véleményezte az NB I sebességét, Blagojevics elégedett a játékosokkal – reakciók

Sztankovics véleményezte az NB I sebességét, Blagojevics elégedett a játékosokkal – reakciók

by napklub
0 comment

Az NB I 20. fordulójában a Ferencváros 2-1-es győzelmet aratott a Debrecen vendégeként. A mérkőzésen Varga fejjel talált be a címvédőnek, akik gólhátrányból fordítottak. A hazaiak szerb vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics büszke volt a játékosaira, és elmondta, hogy elégedett a teljesítményükkel, annak ellenére, hogy veszítettek. Dejan Sztankovics, a Ferencváros szerb mestere arról beszélt, hogy nehéz mérkőzés volt egy erős, motivált csapat ellen, de a srácok megérdemelték a győzelmet. Sztankovics szerint az NB I magas minőséget képvisel, és szerinte két-három magyar csapatnak folyamatosan európai kupasorozatokban kellene szerepelnie.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.