szerda, június 19, 2024
Home Sport Freiburg a Sallai és Szalai elleni mérkőzésen veszített, ahol gólok sokaságát láthattuk a Németh vezette csapatok között.

Freiburg a Sallai és Szalai elleni mérkőzésen veszített, ahol gólok sokaságát láthattuk a Németh vezette csapatok között.

by napklub
0 comment

Az alábbiakat közvetítette a cikk:

Lang Ádám örülhetett. A Bundesliga Freiburg elleni mérkőzésén a Dortmund 3-0-ra győzött. Sallai Roland a Freiburgban kezdett, míg Szalai Attila a 23. percben cserélt be. A találkozó első félidejében Malen kétszer is gólt szerzett a dortmundiaknak. A második félidejében hosszú ideig nem született újabb gól, majd a 87. percben Füllkrug fejesét követte a freiburgi kapuba. Sallai a 79. percben hagyta el a pályát, míg Szalai végig a pályán volt a becserélését követően. A Freiburg a hetedik helyen áll a tabellán.

A másodosztályban a Hamburg a Hannover ellen játszott emlékezetes mérkőzést. A vendégek az első félidőben 3-1-re vezettek, majd a második félidőben a Hamburg egalizált. A 98. percben Ernst állította be a 3-4-es végeredményt. A Hamburgban Németh András a 94. percben csereként állt be. A Hamburg a harmadik helyen áll a tabellán.

A ciprusi bajnokságban az Omonia 3-1-re legyőzte az Anorthosziszt. Lang Ádám végig a pályán volt a győztes csapatban. Az Anorthoszisz a szünetben vezetett, de a második félidőben Stepinski duplázott, majd Bezus állította be a végeredményt. Az Omonia a negyedik helyen áll a tabellán.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.