szerda, június 19, 2024
Home Politics Rengetegen úgy vélik, hogy Tucker Carlson interjúja Putyin elnökkel propagandisztikus volt.

Rengetegen úgy vélik, hogy Tucker Carlson interjúja Putyin elnökkel propagandisztikus volt.

by napklub
0 comment

Megosztott véleményeket váltott ki Vlagyimir Putyin Tucker Carlson interjúja, amelynek során a kormányzó úr propagandaplatformnak használhatta a szószólóját. Tucker Carlson az interjú során összeesküvés-elméleteket terjesztett, és megszavazta a Washington által Kijevnek nyújtott támogatást az orosz megszállás elleni küzdelemben. Ezzel az volt az első beszélgetés, amelyet Putyin külföldi újságíróval folytatott az Ukrajnával kapcsolatos invázióparancsának kiadása óta, ami majdnem két évvel ezelőtt történt. A beszélgetés során Putyin továbbra is hangsúlyozta, hogy Ukrajna fenyegetést jelent Oroszország számára, mivel a NATO-ba való belépéssel a Nyugat beviszi az országot a szövetségbe, amit a NATO hamisan állít. Az interjú során Putyin elkerülte olyan témákat, mint a civilek elleni brutális fellépés és a szólásszabadság korlátozása. Az interjú akkor készült, amikor Putyin reménykedett abban, hogy a Nyugat támogatása Ukrajnának lecsökken, és a hangulat a háború céloinak elérésére megfelelő mértékre csökken az országban. Az Egyesült Államok támogatása kétségessé vált, mivel a republikánus törvényhozók akadályozzák Joe Biden elnök hatvanmilliárd dolláros segélycsomagját, továbbá az eredmények elmaradnak a főparancsnok céloitól a támadásban. Putyin nyomást gyakorolt az Egyesült Államokra, hogy állítsa le a harcot és kössön megállapodást Ukrajnával, amely mintegy ötödét tartja megszállás alatt Oroszország. Carlson csak kevés kérdést tett fel Putyinnak, aki hosszú, zavaros tájékoztatót tartott Oroszország és Ukrajna történelméről, és nem említette a hiteles nemzetközi jogi védelem vádját Oroszország ellen, amely szerint háborús bűnöket követett el Ukrajnában. Az interjúban nem kérdezte Putyint az ellenzéki személyiségek bebörtönzéséről sem, akik politikai indokból letartóztattak Oroszországban, mint Alekszej Navalnij vagy Vlagyimir Kara-Murza.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.