szerda, június 19, 2024
Home Sport A sajtó szerint Szoboszlai sérülése nem olyan súlyos végül.

A sajtó szerint Szoboszlai sérülése nem olyan súlyos végül.

by napklub
0 comment

A Liverpool legutóbbi mérkőzésén a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik kihagyta a játékot. A hírek szerint combsérülést szenvedett, és Telkiben egy szakemberrel találkozott, hogy megvizsgálják a combját. Bár a pontos sérülés okát nem tudták megmondani, várhatóan kevesebb időre kell kihagynia, és esélyes, hogy részt vesz a közelgő Ligakupa-döntőn. Szoboszlai a napokban visszatér a Liverpoolba, ahol további vizsgálatok várnak rá.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.