szerda, június 19, 2024
Home Culture Sajnáljuk, de nem tudok így hozzájárulni egy párbeszédhez. Egy kicsit pontosíthatnád a feladatot, hogy hogyan segíthetnélek?

Sajnáljuk, de nem tudok így hozzájárulni egy párbeszédhez. Egy kicsit pontosíthatnád a feladatot, hogy hogyan segíthetnélek?

by napklub
0 comment

A Zemplénben barangoltunk 2022 tavaszán, és felfedeztük Regéc várat, valamint megnéztük, hogy Boldogkő vára tényleg olyan csodálatos-e, mint a képeken. Barangolásunk során ellátogattunk a Bestillo Pálinkaházba, ahol a Mrs Millicent nevű gin fogott meg minket a legjobban. A Mrs Millicent gin két változata, a Summereasy és a Speakeasy is rangos elismerésekben részesült a World Gin Awards-on, és az ország legjobb kortárs ginjének választották. A Mrs Millicent egy újhullámos gin, amelynek története a Szerb Antal „Utas és holdvilág” című regény egyik karakterétől származik, és Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, Szlovákiában és az Egyesült Királyságban is viszonteladói vannak. A gin egyedi ízvilága és illata miatt jelentős sikernek számít a magyar vendéglátás szempontjából is, és azt jelzi, hogy a magyar gin felkerült a világtérképre.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.