szerda, június 19, 2024
Home Sport Az edzője megvédte Yaakobishvili Antalt – reakció

Az edzője megvédte Yaakobishvili Antalt – reakció

by napklub
0 comment

Az előző este Yaakobishvili Antal vezetésével a Girona 3-2-re kikapott a Mallorcától a Király-kupa negyeddöntőjében, ezért nem jutott tovább a versenyben.

A 19 éves magyar védő végig a pályán volt a Király-kupában

A 19 éves magyar védő jó teljesítményt nyújtott, de a Mallorca harmadik gólja előtt az ő karján pattant meg a labda, amiért büntetőt ítélt a játékvezető. A meccs utáni sajtótájékoztatón néhányan kérdőre vonták Yaakobishvili játékát, de a Girona vezetőedzője, Míchel védelmébe vette a játékost.

„A probléma nem Yaakobishvili volt, hanem az, hogy kiszolgáltatott helyzeteket adtunk az ellenfélnek, labdákat vesztettünk, és az átmenetekben felültettek minket. Nem szükséges újabb védőt igazolni csak azért, mert három gólt kaptunk. A büntetősitúció határeset volt, megadták a játékvezető, nem ezen múlott a vereségünk”

A Girona vasárnap a Celta Vigo otthonában játszik a spanyol bajnokságban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Borítókép forrása: Getty Images

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.