szerda, június 19, 2024
Home Politics Egy orosz repülőgép lezuhant, amikor ukrán hadifoglyokkal volt tele a fedélzete.

Egy orosz repülőgép lezuhant, amikor ukrán hadifoglyokkal volt tele a fedélzete.

by napklub
0 comment

Január 24-én egy katonai repülőgép lezuhant az oroszországi Belgorodi területen, melyen 65 ukrán hadifoglyot szállítottak. A helyi média a moszkvai védelmi minisztériumra hivatkozva jelentette ezt. A gépen volt továbbá egy hatfős személyzet és három kísérő, de egyelőre nincs információ arról, hogy bárki túlélte-e a balesetet. A kormányzó, Vjacseszlav Gladkov úgy nyilatkozott, hogy egy „incidensről” van szó, de további részleteket nem közölt. Az incidens kivizsgálása érdekében nyomozó csoportot küldtek a területre. Egy közösségi médiában megjelent videón látható, ahogy egy spirálban zuhanó katonai szállító repülőgép földet ér, majd egy nagy csattanást és robbanást követően füstgömb és lángok keletkeznek. Az ukrán hadsereg azt jelezte, hogy ők a felelősek a katasztrófáért, és a gépen az orosz S-300 légvédelmi rendszerhez rakétákat szállítottak.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.