szerda, június 19, 2024
Home Sport Egy jelentős eddény: a magyar tehetség bemutatkozott Spanyolország élvonalában.

Egy jelentős eddény: a magyar tehetség bemutatkozott Spanyolország élvonalában.

by napklub
0 comment

A Girona, az idény meglepetéscsapata, kiütötte ellenfelét a spanyol bajnokságban. A Sevilla 10. percben szerezte meg a vezetést, de a szünetben már 3-1-es állást mutatott az eredményjelző. Artem Dovbyk triplázott, a második félidőben pedig Cigankov és Stuani is betalált. Yaakobishvili Antal, a magyar tehetség játékban kapott lehetőséget a győztes csapatban. A Girona ezzel a győzelemmel átvette az első helyet a La Ligában, habár a második helyezett Real Madridnak mindössze egy pont a hátránya, és kevesebbet játszott mérkőzést. A mérkőzés végeredménye 5-1 lett. A borítókép forrása: Alex Caparros/Getty Images.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.