szerda, június 19, 2024
Home Sport A Vasas-szurkolóknak korai volt megkongatni a vészharangot.

A Vasas-szurkolóknak korai volt megkongatni a vészharangot.

by napklub
0 comment

A Vasas FC több formációt is gyakorol a felkészülési meccseken. Az edzőmeccsek lényege, hogy a végeredmény másodlagos, fontosabb a játékosok fizikai terhelése, taktikai gyakorlása és a játékkapcsolatok gyakorlása. A Vasas kikapott a koszovói FC Drita ellen, de legyőzte a bolgár Levszki Szófiát. A csapatok piaci értéke alapján a Levszki a legértékesebb. Az edzőmeccseken általában nem a legjobb kezdőcsapatok játszanak, és a Vasas sem ugyanazokkal a játékosokkal és taktikával lépett pályára. A vezetőedző, Desits Szilárd, csúcsterhelésnek tette ki a játékosokat az edzéseken. A Vasas-szurkolók kritizálják a csapat teljesítményét. Desits elismeri a hat gólt kapást a Drita ellen, de örül a győzelemnek a Levszki ellen. A Vasasnak meg kell találnia a megfelelő taktikai hadrendet a bajnoki meccseken is. Doktorics Áron, az egyetlen téli szerzemény, pozitívan nyilatkozik a debütálásáról. Ha a Vasas fel akar jutni, nem hibázhat a bajnoki meccseken. Az első bajnoki meccsük a harmadik helyezett Szeged ellen lesz, ahol nagyjából eldől majd a csapat esélye az NB I-be jutásra.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.