szerda, június 19, 2024
Home Culture „Ne bolondíts meg egyszer; Netflix” -Napklub

„Ne bolondíts meg egyszer; Netflix” -Napklub

by napklub
0 comment

A Fool me Once brit nyolcrészes minisorozat 2024 januárjától látható a Netflixen. A magyar címe „Nem versz át”, ami tökéletesen kifejezi a sorozat történéseit. A történet egy ifjú feleségről szól, akinek a férjét utcai rablótámadásban ölik meg. Az események azonban egyre bonyolultabbá válnak, és a nézőnek sokszor olyan érzése van, mintha egy kirakhatatlan puzzle-t próbálna megfejteni. A történet tele van csavarokkal és meglepetésekkel, ami néha elkavarja a nézőt, de végül minden a helyére kerül. A sorozat angol nyelvű, ami szép lehetőséget ad az angol nyelv tanulására is. Azonban a végső jelenet kissé bugyuta és nem illik a sorozat korábbi profizmusához. A Fool me Once egy remek bűnügyi sorozat, amelyet érdemes megnézni a Netflixen.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.