szerda, június 19, 2024
Home Sport A 23-szoros magyar válogatottat egy hosszú történelemmel rendelkező angol klub vette célkeresztbe.

A 23-szoros magyar válogatottat egy hosszú történelemmel rendelkező angol klub vette célkeresztbe.

by napklub
0 comment

Gazdag Dánielt a Championshipbe hívnák.
A Sheffield Wednesday, amely az angol másodosztályban szerepel, érdeklődik Gazdag Dániel iránt. A magyar válogatott támadóját megkereste a hírek szerint a klub. Gazdag Dániel a Budapest Honvéddal bajnoki címet és Magyar Kupát szerzett, majd 2021-ben a Philadelphia Unionhoz igazolt az amerikai MLS-ben. A tavalyi szezonban 35 mérkőzésen 15 gólt szerzett. A Sheffield Wednesday a 22. helyen áll az Championshipben, és több támadót is kiszemelt a bennmaradásért folytatott harcához. Gazdag ügynöke megerősítette az érdeklődést, bár a megállapodás egyelőre távolinak tűnik. Gazdag Dániel jelenleg Budapesten edz, és a következő felkészülési mérkőzésén a brazil Flamengóval játszik.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.