szerda, június 19, 2024
Home Sport A Liverpool megfordította a mérkőzést, Kovács Dániel pedig szerencsétlen góllal kezdte meg pályafutását, míg a Hertha könnyedén veszített.

A Liverpool megfordította a mérkőzést, Kovács Dániel pedig szerencsétlen góllal kezdte meg pályafutását, míg a Hertha könnyedén veszített.

by napklub
0 comment

A Volosz csapatánál bemutatkozott Kovács Dániel, aki a PAOK elleni kupanyolcaddöntőben kezdőként védett. Sajnos a thesszaloniki csapat 2-0-ra győzött, így összesítésben 3-0-s vereséggel búcsúztak a Volosz. Kovács nem tehetett az első gólról, a második találatnál pedig szerencsétlenül járt, mivel a saját védőjének a lábáról pattant a labda a kapuba. A Hertha a belga Mechelen elleni felkészülési mérkőzésen 3-0-s vereséget szenvedett. Dárdai Pál vezetőedző ezen a meccsen 61 percet adott Dárdai Mártont a kezdőcsapatban. Az angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén a Liverpool 2-1-re legyőzte a Fulhamet. A londoniak a 68. percig vezettek, de azután Jones és Gakpo góljaival fordított a Liverpool. A magyar válogatott Szoboszlai Dominik továbbra is sérült.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.