szerda, június 19, 2024
Home Politics Ezzel a módszerrel lehetne megakadályozni, hogy a kormány továbbra is politikai célokra használja az EU-források elosztását.

Ezzel a módszerrel lehetne megakadályozni, hogy a kormány továbbra is politikai célokra használja az EU-források elosztását.

by napklub
0 comment

A Szabad Európa podcastsorozatának célja, hogy objektív és független képet adjon a magyar kormány és az Európai Unió közötti viszonyról és a közösség intézményeinek ügyeiről. A Brüsszelben dolgozó tudósítónk, Gyévai Zoltán beszámolói révén betekintést nyerhetünk a fejleményekbe és döntéshozatali folyamatokba, amelyeket nemcsak a politikusok beszámolói alapján ismerhetünk meg, hanem a podcastban említett kutatások eredményeire is támaszkodva. A kutatások az Open Society Foundations támogatásával valósultak meg, és a jelentések rövid összefoglalója és részletes verziói is elérhetőek a cikkben megadott linkeken.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.