szerda, június 19, 2024
Home Sport A parasztlengők királya meghívja Szoboszlait a szabadrúgáslövő-versenyre.

A parasztlengők királya meghívja Szoboszlait a szabadrúgáslövő-versenyre.

by napklub
0 comment

A volt válogatott Plókai Attilával készült interjút itt olvashatod:

Attila, aki a bombagólok egykori specialistája volt, már 11 éve dolgozik ételfutárként. Az interjúban mesél arról, hogy sokan felismerik és közös fotót is kérnek tőle. Ő viszont szereti a munkáját és nem tervez visszatérni a labdarúgásba, mivel szerinte „nagyon furcsa dolgok történnek” a mai fociban. Emlékezik az első hamis igazolására, amit 11 éves korában csinált, hogy már tavasszal is játszhasson. A legelső bombagóljáról viszont nem tudja, hogy ki ellen szerezte. Az interjúban továbbá arról is beszél, hogy mi volt az utolsó tevékenysége az interjú előtt, milyen technikája volt, és hogy hogyan tanult lövöldözni. Szóba kerül az Old Boysban való jelenlegi játéka, valamint az első és utolsó futballmeccsek, amelyeken játszott. Plókai Attila elmeséli, hogy sokszor felismerték, amikor ételt szállított, és még sok más érdekes dologról is beszél az interjúban. A cikkben megtalálhatók továbbá képek is Plókai Attilával kapcsolatban.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.