szerda, június 19, 2024
Home Politics 2023: Az emberiség történetének legforróbb nyara – képekben

2023: Az emberiség történetének legforróbb nyara – képekben

by napklub
0 comment

2023 júliusában a történelembe fog bekerülni mint valaha mért legmelegebb hónap, habár lehet, hogy csak rövid ideig tartja meg ezt a címet. Európa-szerte hőhullámok és tűzvészek sújtják a helyieket és a turistákat. Jeruzsálemben a rendőrség erőszakkal oszlatja fel a tüntető tömeget, míg Bukarestben megrendezik eddigi legnagyobb Pride felvonulást. Váratlanul rengeteg migráns árasztja el a szlovák határt, és ennek hatására újra győz a szlovák választásokon Orbán Viktor szövetségese, Robert Fico pártja. Képek segítségével dokumentáltuk, hogy mi történt 2023 júliusa és szeptembere között.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.