szerda, június 19, 2024
Home Sport Azzal a szándékkal csendült fel a Bajnokok Ligája himnusza a Vidi öltözőjében, hogy valamilyen okból.

Azzal a szándékkal csendült fel a Bajnokok Ligája himnusza a Vidi öltözőjében, hogy valamilyen okból.

by napklub
0 comment

A Fehérvár FC vezetői helyesen döntöttek, amikor kitartottak a vezetőedző mellett. A csapat eleinte nehéz időszakon ment keresztül, de a vezetőedző felépítette a csapatot és eredményeket kezdett el elérni. A csapat jelenleg a harmadik helyen áll az előző bajnokság végén, ami meglepő teljesítmény a korábbi várakozásokhoz képest. Az edző sikere részben annak köszönhető, hogy sikerült beépíteni a fiatal játékosokat a csapatba, és ennek eredményeként a csapat játéka fejlődött. A további célokról a vezetők három hónap múlva fognak tárgyalni.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.