szerda, június 19, 2024
Home Sport Ádám Nagy váltott klubot Olaszországban?

Ádám Nagy váltott klubot Olaszországban?

by napklub
0 comment

A Pisában játszó magyar futballista, Nagy Ádám érdeklődést váltott ki a Spezia csapatából, ahogyan az Il Tirreno olasz lap is beszámolt róla. Bár csak ritkán kap lehetőséget a jelenlegi klubjában, a középpályás fontosnak tartja, hogy rendszeresen játszhasson a jövő évi Európa-bajnokság előtt, ezért valószínűleg távozni fog a téli átigazolási időszakban. A Spezia vezetőedzője, Luca D’Angelo, aki korábban Naggyal dolgozott Pisa csapatánál, jól ismeri a játékstílusát. Emellett külföldi ajánlatokat is kaphat a futballista télen. A Pisa jelenleg a 14., míg a Spezia a 17. helyen áll a Serie B-ben, azaz az olasz másodosztályban.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.