szerda, június 19, 2024
Home Culture Sajnáljuk, de nem tudjuk átírni a webhelyek tartalmát. Az „Napklub” webhelyen található információkért látogasson el közvetlenül a webhelyre.

Sajnáljuk, de nem tudjuk átírni a webhelyek tartalmát. Az „Napklub” webhelyen található információkért látogasson el közvetlenül a webhelyre.

by napklub
0 comment

A Balilu kézzel készült, fa lámpakollekcióját megláttam, és azonnal visszarepültem a múltba, az egyik lámpa látványára támaszkodva. Az élmények és emlékek sokasága tört fel bennem: a kőszegi lakás, anyám szolgálati lakása és az ott található apróbb részletek. Manapság a Balilu lámpák modern stílust képviselnek, mégis számos gyerekkori emlék jutott eszembe tőlük. Később bemutatták két kollekcójukat, a Twistet és a Wave-t, amelyeket mély gondossággal és figyelemmel készítenek el. Az általuk alkalmazott technika lehetővé teszi a lámpák egyedi méretezését és színezését is. Az egész bejegyzést a balilu.hu támogatta.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.