szerda, június 19, 2024
Home Sport Németh scored a goal in the Youth Champions League, Varga made an assists in the Romanian League.

Németh scored a goal in the Youth Champions League, Varga made an assists in the Romanian League.

by napklub
0 comment

A magyar játékosok voltak a főszereplők a

bejegyzésben.

Az Ifjúsági Bajnokok Ligája során a Salzburg csapata a Benfica csapatát fogadta kedden. Az első félidőben az osztrák csapat 3-1-re vezetett, majd mindkét csapat szerezett egy gólt a második félidőben, így a végeredmény 4-2 lett. Jánó Zétény, aki rendelkezik osztrák és magyar állampolgársággal, a 73. percben állt be. A Salzburg csapata nyerte a csoportot.

Az FC Köbenhavn csapata magabiztosan győzte le a Galatasaray csapatát. A dánok a szünetre már háromgólos előnnyel rendelkeztek, és a második félidőben sem adtak alább. Végül a Köbenhavn 6-0-ra diadalmaskodott, és Németh Hunor Vajk szerezte a mérkőzés ötödik gólját. Némethék az első helyen végeztek a csoportban.

A román bajnokságban a Sepsire ellenfele az Otelul Galati csapata volt kedden. A Sepsiben Varga Roland és Kecskés Ákos is kezdők voltak. A mérkőzésen Bernd Storck csapata 3-2-re diadalmaskodott, és Varga Roland osztotta ki a gólpasszt a vendégek harmadik góljánál. Kecskés végig a pályán volt, míg Vargát a 88. percben cserélte le Storck. A Sepsi a kilencedik pozíciót foglalja el a tabellán.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.