szerda, június 19, 2024
Home Sport Kerkez Milos kiemelkedő elismerést kapott az Manchester United elleni győzelem után.

Kerkez Milos kiemelkedő elismerést kapott az Manchester United elleni győzelem után.

by napklub
0 comment

A BBC szakembere beválasztotta Kerkez Milost a hét álomcsapatába, miután a Bournemouth FC győztesen távozott a Manchester United otthonából a Premier League 16. fordulójában. A magyar szélső remek teljesítményt nyújtott a mérkőzés során, kapott gól nélkül játszott, és fontos szerepet játszott a csapata győzelmében. A csapatban olyan ismert játékosok is helyet kaptak, mint Mohamed Salah a Liverpool és Son Heung-Min a Tottenham részéről.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.