szerda, június 19, 2024
Home Politics A tél kegyetlenül beütött: Jakutföldön mínusz ötven fokot regisztráltak, míg Németországban bezárták a karácsonyi vásárokat.

A tél kegyetlenül beütött: Jakutföldön mínusz ötven fokot regisztráltak, míg Németországban bezárták a karácsonyi vásárokat.

by napklub
0 comment

Az elmúlt időszakban Szibéria egyes területein a hőmérséklet mínusz 50 Celsius-fokig csökkent, és rekordszámú hó borítja Moszkvát. Ausztriában és Svájcban a havazás miatt a hatóságok riadót fújtak a lehetséges lavinák miatt. A hirtelen fagy számos európai városban káoszt okozott.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.