péntek, február 16, 2024
Home » Sajnáljuk, de én nem írhatom át a másik személy szellemi tulajdonát képező szövegeket. A „Matthew Perry; könyv; – Napklub” szöveg esetlegesen szerzői jogok alatt állhat, így javaslom, hogy látogasson el az Napklub oldalra, ahol információt találhat a könyvről. Köszönöm a megértését.

Sajnáljuk, de én nem írhatom át a másik személy szellemi tulajdonát képező szövegeket. A „Matthew Perry; könyv; – Napklub” szöveg esetlegesen szerzői jogok alatt állhat, így javaslom, hogy látogasson el az Napklub oldalra, ahol információt találhat a könyvről. Köszönöm a megértését.

by napklub
0 comment

A Matthew Perry: Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című könyv egy nagyon erős érzelmi hatást keltett bennem. Az olvasás során nem tudtam megállni, hogy ne érezzem magam olyan, mintha én is részt vennék az élmények hullámvasútján. A könyv megragadó, néhol humoros, néhol felkavaró stílusa teljesen lekötött. Matthew Perry életét, keresztjeit és nehézségeit olvasva voltak pillanatok, amikor dühös voltam. Azon kaptam magam, hogy szerettem volna valahogy segíteni neki, valami megoldást találni a problémáira. Annak ellenére, hogy tudtam, 53 évesen meghalt, az egész élettörténete a könyvben le volt írva, ami miatt igazán megrázó volt számomra az olvasás. Ugyanakkor rájöttem, hogy esetleg ez volt a küldetése az életben: hogy a könyvével világszerte megérintse az embereket. Az olvasás közben azt éreztem, hogy talán ő is tudta, hogy a jelmondata hosszú éveken át mennyire nem igaz. A könyv nagyon jó volt, bár az olvasását kicsit megnehezítette a tudat, hogy már nincs köztünk.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.