péntek, február 16, 2024
Home » Sajnáljuk, de az Napklub nem engedélyezi, hogy az átírt szöveget közreadjuk. Kérjük, látogasson el az Napklub weboldalára, hogy megtalálja a keresett információt. Köszönjük!

Sajnáljuk, de az Napklub nem engedélyezi, hogy az átírt szöveget közreadjuk. Kérjük, látogasson el az Napklub weboldalára, hogy megtalálja a keresett információt. Köszönjük!

by napklub
0 comment

Tündét pár éve egy kedves olvasó, Tünde egy doboz retró szaloncukorral lepte meg, ami igazi régi stílusú, ezüst csomagolásban volt, bevonat nélkül. A konzum szaloncukor volt a neve, és nagyon finom volt. A retró szaloncukor sok múltbeli emléket hozott fel a felszínre, és izgalmas téma volt.

Az említett konzum szaloncukoron kívül lehetett még kapni bevonat nélküli vagy csokoládébevonatos változatokat. A kőkemény, geil édes cukormassza több ízben volt elérhető, de a piros színűnek talán epres vagy málnás ízű lehetett.

A Szerencsi Csokoládégyár karácsonyi időszakban négy további szaloncukorral is piacra lépett. Volt vajkaramella, csokibevonatos karamella, csokis-rumos és kókuszos szaloncukor is, amely főleg a nagyobb városokban volt kapható.

A zselés retró szaloncukor nagyon megosztó volt, volt aki szerette, volt aki gyűlölte. A kínálat ilyen minimális volt, hogy minden családtag megtalálta a maga kedvencét.

Az emlékezések szerint a retró szaloncukor evésének különleges koreográfiája volt, és január elején társasjátéknak számított, hogy találnak-e még bontatlant.

Ma már milliónyi ízben kaphatók a szaloncukrok, de a retró fajták még mindig nagyon különlegesek és emlékezetesek. A retró szaloncukorok emlékét sokan a szívükben őrzik.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.