szerda, június 19, 2024
Home Politics A javaslat örömteljes, de nem hatalmas engedmény – itt vannak a Magyarország számára felszabadított EU-források részletei.

A javaslat örömteljes, de nem hatalmas engedmény – itt vannak a Magyarország számára felszabadított EU-források részletei.

by napklub
0 comment

A brüsszeli tudósítónk szerint a közeljövőben felszabadításra javasolt 920 millió eurós forrás két részletben lesz elérhető, amelynek nagy részét később kell majd törleszteni. Fontos megjegyezni, hogy ez nem jelenti a magyar kormánnyal kapcsolatos aggályok megszűnését, amelyeket korábban is kiemeltek. Bár ezt az eredményt kétségtelenül sikerként lehet értékelni a tavalyi tárgyalások után, még mindig messze van a kitűzött cél elérése.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.