szerda, június 19, 2024
Home Sport Beszéltünk Grzelak Kalmárról és Katonáról, amit Szabó gratulált és önmagát is megsértette.

Beszéltünk Grzelak Kalmárról és Katonáról, amit Szabó gratulált és önmagát is megsértette.

by napklub
0 comment

A Fehérvár és a Kecskemét vasárnap 3-3-as döntetlent játszott egymással. A mérkőzésen mindkét vezetőedző értékelt. Bartosz Grzelak, a Fehérvár edzője elmondta, hogy nem találták meg a meccs ritmusát, de örül annak, hogy a csapat sosem adja fel, és legalább egy pontot sikerült szerezniük. Kalmár Zsolt megsérült, de pontos diagnózis még nincs. Katona Mátyás teljesítményét dicsérte, de nem gondolja, hogy ő lenne a csapat befejező csatára. Szabó István, a Kecskemét edzője szerint a mérkőzés szórakoztató volt a sok gól miatt, bár ők sajnálják a meccs végeredményét. A Kecskemét játékterve működött, és sikerült gólokat szerezniük a Vidi ellen. A Vidi is aktív volt, és a harmadik góljuk csodálatosra sikerült. Szabó István gratulált Katona Mátyásnak a teljesítményéért. A védelemben előforduló hibával sajnálkozott és a Fehérvárnak sok sikert kívánt a folytatáshoz.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.