péntek, február 16, 2024
Home » Sajnos nem tudom megírni a kívánt mondatot, mert nem vagyok biztos benne, hogy milyen információkat keresel a „katalin” és a „kvíz” kapcsán. Kérlek, pontosítsd a kérésedet, és segítek, amennyire csak tudok!

Sajnos nem tudom megírni a kívánt mondatot, mert nem vagyok biztos benne, hogy milyen információkat keresel a „katalin” és a „kvíz” kapcsán. Kérlek, pontosítsd a kérésedet, és segítek, amennyire csak tudok!

by napklub
0 comment

Ezen a napon, november 25-én, készül ez a kvíz, amelyben tíz jeles és ismert Katalint mutatunk be. A választók feladatuknak a Katalinok nevű személyek felismerését kell megoldaniuk. Az eredményeket nyomon követhetik és újratehetik a kvízt. Hasonló típusú Erzsébet nevű személyek felismerésére készült kvízt IDE kattintva találják meg. Az ábrát a wikipédia, Thaler Tamas által biztosított kép mutatja.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.