szerda, június 19, 2024
Home Culture Sajnálom, nem értem a kérésed. Tudnál kérlek pontosítani? Mit szeretnél rólam megtudni Kilián Sanna-ról?

Sajnálom, nem értem a kérésed. Tudnál kérlek pontosítani? Mit szeretnél rólam megtudni Kilián Sanna-ról?

by napklub
0 comment

A „Egy képen sem voltál rajta” című regényről szóló bejegyzés egy megrázó és érzékeny témát jár körül: a nemi erőszak áldozatainak történetét. A kislányból felnőtt nővé váló Lauráról szóló könyv bemutatja, hogyan próbálja megélni az életét azután, hogy megtörtént vele a szörnyűség. A könyvben bemutatott tíz év vizsgálja Laura érzéseit, félelmét és elveszített bizalmát, valamint azt, hogy miként hatott mindez a szülei és közvetlen környezete viselkedésére és reakcióira. A könyv szerzője, Kilián Sanna, az érintő történeteken keresztül próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy a nemi erőszak áldozatai sokszor magukra maradnak, és hogy az ilyen tragédiákra a társadalomnak sokkal érzékenyebbnek kellene lennie. A bejegyzés nem reklám, hanem egy könyvajánló, amelyre a címen kattintva lehet megvásárolni. A témát tiszteletteljesen, de megdöbbentő őszinteséggel és empatikus hangnemben mutatja be.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.