péntek, február 16, 2024
Home » A kormánnyal kapcsolatban álló vállalkozók három év alatt több ezer milliárd forint értékű közbeszerzést nyertek el.

A kormánnyal kapcsolatban álló vállalkozók három év alatt több ezer milliárd forint értékű közbeszerzést nyertek el.

by napklub
0 comment

Az elmúlt három évben Mészáros Lőrinc az országban sokmilliárd forint értékű közbeszerzéseket nyert el. Az építőiparon kívül propagandatevékenysége is egyre jövedelmezőbb, és közel háromszázmilliárd forint értékben szerzett közbeszerzéseket az állami kommunikációs ügynökség tulajdonosának cégei. Egy friss felmérés szerint a magyarokat leginkább a megélhetési és egészségügyi kérdések foglalkoztatják, az oktatás és az orosz befolyás viszont kevésbé. Az állam költekezése a kamatokra már meghaladja az egészségügyi ellátásokra fordított összeget. A kormányzat a nemzeti konzultációban a szuverenitás kérdését tűzte középpontba. Az Európai Bizottság jóváhagyott kilencszázmillió eurónyi forrást Magyarországnak a helyreállítási programból. A német kormány lemondta a Német-Magyar Fórumot a kétoldalú kapcsolatok mélypontja miatt. A bontókban leadott roncsautók száma negyedére zuhant, de a Mol részére sem egyszerű a koncessziós társaság működése. A Pedagógusok Szakszervezete szerint mégis lehetne népszavazást tartani két oktatási kérdésben. A háziorvosi körzetek átalakításáról szóló rendelet megjelent a Magyar Közlönyben. Németországban több száz rendőr tartott razziát a Hamász támogatóinál a szervezet tevékenységének és támogatásának betiltása után.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.