szerda, június 19, 2024
Home Sport A játékosügynök szerint Varga Barnabásnak számtalan érdeklődője van.

A játékosügynök szerint Varga Barnabásnak számtalan érdeklődője van.

by napklub
0 comment

Paunoch Péter, Varga Barnabás játékosügynöke elmondta, hogy rengeteg ajánlat érkezett a magyar labdarúgó-válogatott és a Ferencváros csatára számára.

Varga Barnabás kiemelkedő teljesítményét az 2023-as idényben követően, nem meglepő módon több érdeklődés érkezett Ázsiától, Európán át egészen Amerikáig. Azonban a csapatváltás jelenleg nem aktuális, mivel a játékos jól érzi magát a Ferencvárosban – közölte az M1 aktuális csatornának adott interjúban a támadó menedzsere.

Az európai bajnokságra kijutott nemzeti csapatban több kulcsjátékos is kevés vagy egyáltalán nem játszik. Paunoch elmondása szerint minden eset más.

„Szalai Attila nyáron az egyik legnagyobb erejű bajnokságba igazolt. Az, hogy jelenleg nem játszik, nem jelenti azt, hogy később sem fog. A beilleszkedéshez legalább fél év szükséges” – mondta a játékosügynök a Hoffenheim játékosa, Szalai Attila kapcsán.

Viszont Paunoch szerint a többi válogatott labdarúgó esete más, mivel ők már hosszabb ideje szerepelnek a csapatukban, ezért fontos, hogy megoldást találjanak az új klubhoz történő csatlakozásra.

Borítókép forrása: Srdjan Stevanovic/Getty Images

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.