hétfő, május 27, 2024
Home Sport Kata Mihály lehetőségei az U21-es válogatottban: külföldi játékosmegfigyelők előtt bemutathatja képességeit.

Kata Mihály lehetőségei az U21-es válogatottban: külföldi játékosmegfigyelők előtt bemutathatja képességeit.

by napklub
0 comment

A magyar válogatott ma este Skóciát fogadja.

A magyar U21-es válogatott ma 20 órától a Új Hidegkuti Nándor Stadionban találkozik Skóciával az Eb-selejtezőn. Kata Mihály, aki az A-válogatottnak is tagja, is játszani fog Gera Zoltán csapatában. Az MTK 21 éves középpályása, Kata produkcióját a City Football Group játékosmegfigyelői figyelik majd a helyszínen – állítja az NB1.hu. A City Football Group tagja a Manchester City, valamint a Lommel, amely Vancsa Zalánt foglalkoztatja, és a Girona, amely remekül teljesít a spanyol élvonalban.

Kata szerződése az MTK-nál a Transfermarkt szerint 2026-ban jár le. A fiatal labdarúgó a jelenlegi szezonban már 12 NB I-es mérkőzésen játszott, szeptember elején a DVTK elleni 2-1-es győzelem során egy gólt is szerzett.

Borítókép forrása: mtkbudapest.hu

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.