hétfő, május 27, 2024
Home Sport Egykori Újpesti csatár egy pontot mentett Anglia ellen, és további három csapat jutott ki az Európa-bajnokságra.

Egykori Újpesti csatár egy pontot mentett Anglia ellen, és további három csapat jutott ki az Európa-bajnokságra.

by napklub
0 comment

Észak-Macedónia döntetlent játszott Angliával a csoportelsők között. A selejtező utolsó fordulójában három mérkőzésen volt tét a továbbjutás szempontjából. A C-csoportban Ukrajna és Olaszország gól nélküli döntetlent játszott, és az olaszok kvalifikálták magukat, míg az ukránoknak pótselejtezőn kell bizonyítaniuk. Az E-csoportban Csehország legyőzte Moldovát, míg Albánia döntetlent játszott a Feröer-szigetek ellen, így Csehország kijutott az Európa-bajnokságra. A H-csoportban Szlovénia legyőzte Kazahsztánt, és Dániával együtt továbbjutott. A forduló másik mérkőzésén Észak-Macedónia Bardhi góljával vezetett az angolok ellen, de a második félidőben Anglia egyenlített, és végül 1-1-es döntetlen született. Az angolok a legerősebb kalapból várhatják a decemberi sorsolást. Nikola Serafimov, az észak-macedón védő, és David Babunski, a Mezőkövesd középpályása is részt vett a mérkőzésen.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.