hétfő, május 27, 2024
Home Sport Szoboszlai kiemelkedő adatai 10-es osztályzatot érnek.

Szoboszlai kiemelkedő adatai 10-es osztályzatot érnek.

by napklub
0 comment

A magyar csapatkapitány fantasztikus teljesítménye a Montenegró elleni meccsen.
Szoboszlai Dominik két remek góllal járult hozzá a vasárnap esti 3-1-es győzelemhez. A statisztikák szerint a magyar csapatkapitány világszínvonalú játékot nyújtott. A Sofascore és a WhoScored oldalak maximális pontszámmal díjazták Szoboszlai nagyszerű teljesítményét. A statisztikák a sikeres és kulcspasszok mellett a cselek és a megnyert párharcokra is kiemelt figyelmet fordítottak. Fabrizio Romano, a játékostranszferek hírmondója kihangsúlyozta, hogy az utolsó 3 mérkőzésén Szoboszlai 5 gólban vállalt szerepet. A Montenegró elleni mérkőzés statisztikái azt mutatják, hogy Szoboszlai volt a legtöbb sikeres csel (4), a legtöbb gólhelyzetet alakította ki (3), a legtöbb párharcot nyerte (13), a legtöbb sikeres passzt adta meg (71), és a legtöbb szabálytalanságot szenvedő játékos volt (6).

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.