hétfő, május 27, 2024
Home Sport Gera elmagyarázta, hogyan lehet legyőzni Skóciát a U21-es válogatottban.

Gera elmagyarázta, hogyan lehet legyőzni Skóciát a U21-es válogatottban.

by napklub
0 comment

A magyar U21-es válogatott a Skóciában elszenvedett vereségért akar visszavágni a keddi mérkőzésen. Gera Zoltán, a csapat szövetségi edzője büszke a játékosokra, és úgy véli, hogy a skóciai tapasztalatok sokat érhetnek a válogatottnak. A skótoknak nehéz dolguk lesz, mivel az ellenfél kemény, szervezett védekezést játszik, és veszélyes játékosokkal rendelkezik. A cél azonban a győzelem, és remélik, hogy a korábbi tapasztalatokat felhasználva sikerül megszerezni a három pontot. A mérkőzésre 1500 forintos jegyek kaphatók a mlsz.hu oldalon.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.