hétfő, május 27, 2024
Home Sport Fiola Attila és Varga Barnabás is közölte, hogy mikor térhetnek vissza.

Fiola Attila és Varga Barnabás is közölte, hogy mikor térhetnek vissza.

by napklub
0 comment

A játékosok optimista híreket osztottak meg. Fiola Attila jövő héten visszatérhet, Varga Barnabás pedig még az idén pályára léphet a magyar labdarúgó-válogatott sérültjei közül – számol be az MTI. Fiola a montenegróiak elleni mérkőzést megelőző beszélgetésen elmondta, hogy vállalatától körülbelül egy hét múlva visszatérhet a pályára, míg Varga reményei szerint még az idén játszhat. Mindketten örülnek a lehetőségnek és válogatott szinten szeretnének bizonyítani.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.