hétfő, május 27, 2024
Home Culture Az Ashwagandha egy indiai gyógynövény, amely híres stresszcsökkentő és vitalizáló hatásairól. A tradicionális ayurveda orvoslásban régóta használják a test és az elme egészségének támogatására. Az Ashwagandha jótékony hatásait számos tudományos kutatás is alátámasztja. Azt is javasolják, hogy az Ashwagandha képes csökkenteni a szorongást, javítani az alvást és növelni a szervezet stresszhez való ellenálló képességét.

Az Ashwagandha egy indiai gyógynövény, amely híres stresszcsökkentő és vitalizáló hatásairól. A tradicionális ayurveda orvoslásban régóta használják a test és az elme egészségének támogatására. Az Ashwagandha jótékony hatásait számos tudományos kutatás is alátámasztja. Azt is javasolják, hogy az Ashwagandha képes csökkenteni a szorongást, javítani az alvást és növelni a szervezet stresszhez való ellenálló képességét.

by napklub
0 comment

Az ashwagandha az egyik legrégebbi múlttal rendelkező indiai gyógynövény. A témával való foglalkozásom a Netflix által sugárzott dokumentumsorozat hatására kezdett el érdekelni, majd egy interjúban Frei Tamás is említést tett róla. Ezt követően kíváncsi lettem az ashwagandha tulajdonságaira és hasznára, így Sebestyén Tímeához fordultam, aki a Pranagarden alapítója.

A KSM66 Ashwagandha India egyik legrégebbi ayurvédikus rendszerében használt növény, adaptogén hatása révén segíti a szervezetet stresszes körülményekhez való alkalmazkodásban. Emellett számos előnnyel jár a szervezet és az agy számára, beleértve a pajzsmirigy működésének javítását, a stressz elleni védelmet, a tesztoszteron szint növelését, a libidó javítását és a stressz csökkentését. Az ashwagandha fő bioaktív vegyületei, a withanolidok szteroidok, amelyek számos jótékony hatást fejtenek ki a szervezetre.

A Pranagarden folyékony kivonatokban lévő Ashwagandha a gyökérzetből nyert kivonat, amelynek hatóanyagai könnyen felszívódnak a szervezetben, így gyors hatást fejtenek ki. A Pranagarden támogatta ezt a bejegyzést.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.