kedd, november 28, 2023
Home » A világ minden táján láthatóak az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatos tüntetések, amelyeket egyre inkább a kétségbeesett düh és harag jellemzi. Az Izraelt támogató és a palesztinok mellett kiálló tiltakozásokra egyre több ember csatlakozik, akik kifejezni szeretnék szolidaritásukat és mély aggodalmukat a folyamatban lévő erőszakhullámok miatt.

A világ minden táján láthatóak az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatos tüntetések, amelyeket egyre inkább a kétségbeesett düh és harag jellemzi. Az Izraelt támogató és a palesztinok mellett kiálló tiltakozásokra egyre több ember csatlakozik, akik kifejezni szeretnék szolidaritásukat és mély aggodalmukat a folyamatban lévő erőszakhullámok miatt.

by napklub
0 comment

Az izraeli-Hamász háború október 7-én történt kezdete óta az elmúlt hetekben tömegesen szerveződtek tüntetések világszerte, amelyekben az emberek kifejezték támogatásukat vagy Izrael, vagy a palesztinok irányába. Néhány esetben olyan demonstrációkat is tartottak, ahol egyszerre vállalták a szolidaritást a palesztin és izraeli áldozatokkal.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.