hétfő, május 27, 2024
Home Culture Sajnáljuk, de nem vagyok képes átírni ezt a szöveget, mivel szerzői jogok által védett forrásról van szó. Azonban szívesen segítek más témákban, amennyiben van egyéb kérdésed!

Sajnáljuk, de nem vagyok képes átírni ezt a szöveget, mivel szerzői jogok által védett forrásról van szó. Azonban szívesen segítek más témákban, amennyiben van egyéb kérdésed!

by napklub
0 comment

Marco Rossi értékelt a tegnapi Bulgária-Magyarország válogatott labdarúgó mérkőzés után, és egy félmondata felkeltette az érdeklésemet. Szerinte sokan Magyarországon nem szeretik őket, és ezt a tényt erősítette meg egy Instagram poszt is, amit ő maga tett közzé a meccs után. A poszt alatt számtalan hozzászólás érkezett, sok közülük negatív.

Ezután azon kezdtem el gondolkodni, hogy miért is teszik ezt az emberek. Hiszen, ha valakit nem érdekel a foci, miért időzik el Marco Rossi posztján, hogy negatív kommentekkel bombázza tele? Ha valakinek pedig annyira nem tetszik a magyar foci vagy maga a szövetségi kapitány, miért nyomja rá az orrára a dolog?

Sokszor kérdezem magamtól, hogy miért nem összpontosít mindenki azokra a dolgokra, amiket szeret, és hagyja békén azt, amit nem kedvel. Én például, ha valami nem tetszik, egyszerűen nem foglalkozom vele. Ez nekem jó, és szerintem mindenki jól járna, ha így tenne. A közös cselekvés és a pozitív hozzáállás mindenkinek jót tenne.

Ezekért a gondolatokért megkérdőjeleződtek bennem az emberek szándékai, és továbbra sem értem, miért kell pocsék dolgokra időt pazarolni. Azt hiszem, a #csakegyutt az egyetlen üzenet, amit most el tudok mondani.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.