szerda, június 19, 2024
Home Sport Románia ünnepelhetett a Felcsúti Eb-selejtezőn, míg a fehéroroszok Budapesten arattak sikert.

Románia ünnepelhetett a Felcsúti Eb-selejtezőn, míg a fehéroroszok Budapesten arattak sikert.

by napklub
0 comment

A Szusza Ferenc Stadionban két Európa-bajnoki selejtező mérkőzésére került sor. Fehéroroszország 1-0-ra legyőzte Andorrát, ahol Laptev szerezte a győztes gólt a 83. percben. Az izraeli válogatott a Puskás Arénában fogadta Romániát, akik fordítva 2-1-re győztek. Puscas és Hagi voltak eredményesek a románoknál, Zahavi pedig a meccs elején szerezte az izraeliek gólját. A románok a győzelmükkel kvalifikálták magukat az Európa-bajnokságra.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.