szerda, december 6, 2023
Home » Az Oroszországot azzal vádolták, hogy szervezi a migránsáradatot, és ennek következtében Finnország bezár négy határátkelőt.

Az Oroszországot azzal vádolták, hogy szervezi a migránsáradatot, és ennek következtében Finnország bezár négy határátkelőt.

by napklub
0 comment

Finnország be fogja zárni négy átkelőhelyet, amelyek Oroszországgal közös határában találhatóak. Ennek célja az, hogy megakadályozzák a közel-keleti és afrikai migránsok beáramlását, akik állítólag az elmúlt hónapokban Moszkva segítségével érkeztek a határra. A finn kormány szerint az orosz határőrség működése megváltozott, ezért döntöttek a határellenőrzés megerősítése mellett. Az átkelőhelyek zárása február 18-ig tart, és az EU külső határaként is szolgálnak. Az elmúlt napokban több tucat migráns érkezett dokumentumok nélkül Finnországba az északi országon keresztül, és menedékjogot kértek. A finn hatóságok szerint az orosz hatóságok segítették őket eljutni a határzónába és az átkelőhelyekre. Az átkelőpontok zárása jelentős változást hoz a korábbi gyakorlathoz képest, amikor a határőrizeti hatóságok megállították az utazókat, mielőtt beléptek volna az országokba.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.