hétfő, május 27, 2024
Home Sport Abu Faniékra egy drámai végjáték után ki-ki meccs vár az eb-selejtezőn.

Abu Faniékra egy drámai végjáték után ki-ki meccs vár az eb-selejtezőn.

by napklub
0 comment

Izrael és Svájc döntetlent játszottak Felcsúton, 1-1.

Vasárnap az izraeli válogatott 1-0-s vereséget szenvedett Koszovó ellen, így távol került az Eb-kvalifikációt érő helyektől. Svájc ellen a cél az volt, hogy legalább 1 pontot szerezzen Alon Hazan együttese. A találkozót a felcsúti Pancho Arénában rendezték.

Az izraeli válogatott kezdőjében ezúttal a Ferencváros középpályása, Mohammed Abu Fani is szerepelt és végigjátszotta a mérkőzést. Svájc lassan indult, majd sorra alakította ki a gólhelyzeteket, de vagy a kapus, vagy a felső léc, vagy lesállás miatt nem sikerült érvényes gólt szerezniük. A 36. percben végre sikerült a svájciaknak gólt szerezniük Vargas fejesével, amivel 0-1-re vezettek. Néhány perccel később ismét gólszerzési lehetősége volt az Augsburg támadójának, de az egész meccsen remekül védő Glazer a felső lécre ütötte a labdát.

A második félidő is egy kapufával kezdődött, ezúttal a 19 éves Khalaili lövését védte a svájci kapus. Ezután a svájciak védekezni álltak és megpróbálták megtartani az egygólos előnyüket, de a 88. percben a csereként beállt Weissman közelről megszerezte az egyenlítő gólt, 1-1. A végén még Fernandes kiállította magát, de újabb gól már nem született.

A döntetlennel Románia és Svájc is 16-16 ponttal áll a két egyenes ágon való kijutást jelentő helyen. Az Izrael 12 ponttal a november 18-i mérkőzésen, szombaton ismét Felcsúton, a Pancho Arénában lép pályára Románia ellen, míg Svájc a 10 ponttal a negyedik helyen álló Koszovó válogatottját látja vendégül.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.