péntek, december 1, 2023
Home » Sényő kispadján egy olyan szakember ül, aki korábban az NB I-ben játszott.

Sényő kispadján egy olyan szakember ül, aki korábban az NB I-ben játszott.

by napklub
0 comment

Tapasztalt edző a szabolcsi csapat élén.

A Sényő FC, amely az NB III északkeleti csoportjában szerepel, egy új szakemberrel erősödött, a Nyíregyháza FC korábbi sportigazgatója, Nagy Sándor lett a vezetőedző. Nagy Sándor már megfordult vezetőedzőként a magyar és a román első osztályban is, így rendkívül rutinos szakember.

A 51 éves tréner Baróton született, és fiatalon a román másodosztályban játszott Sepsiszentgyörgyön. 1990-ben Gellei Imre irányítása alatt lépett először pályára a magyar élvonalban az MTK színeiben. Ezután játszott a Diósgyőrben, Nyíregyházán, Tatabányán, majd rövid ideig a másodosztályú Kecskemét csapatában, mielőtt elkezdődött volna az edzői karrierje a Nyíregyháza utánpótlásánál. Ezt követően Nagy több csapat edzője volt, például a REAC-nál, majd a román élvonalban szereplő Sepsi OSK-nál. Később a Kisvárda II és a Tiszakécske NB II-es csapatainál is dolgozott trénereként.

Az eddigi stáb tagjai, Fiumei Viktor és Imrő László, akik a csapatot az előző idényben feljutásra vezették, továbbra is részei maradnak a szakmai stábnak, és segítenek Nagy Sándornak a munkában. A szabolcsi csapat jelenleg a kiesőzónában áll 14 ponttal 15 forduló után.

Borítókép forrása: Szentirmay Tamás
Szöveg forrása: szabolcsfociinfo.hu

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.