hétfő, május 27, 2024
Home Politics Finnország véleménye szerint Oroszország arra irányítja a menedékkérőket, hogy a határ felé haladjanak.

Finnország véleménye szerint Oroszország arra irányítja a menedékkérőket, hogy a határ felé haladjanak.

by napklub
0 comment

Finnország vádaskodott Oroszország ellen, amiért menedékkérőket irányítottak a határhoz. Azt is közölték, hogy szükséges intézkedéseket tesznek az emberek tömeges beáramlásának megakadályozása és a nemzetbiztonság védelme érdekében. A finn határőrség szerint az Oroszországból érkező menedékkérők száma növekedett az utóbbi időben. A finn kormány tervezetet készít, amely lehetővé teszi a határforgalom korlátozását vagy átkelőhelyek bezárását. Az orosz határok biztonságáért felelős orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) egyelőre nem reagált a finn állításokra. A helyzet a Finnország nemzetbiztonságáról és az Oroszország tevékenységében bekövetkezett változásokról szól – állították a finn pénzügyminiszter és a belügyminiszter, akik mind a Finnek Pártját támogatják.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.