szerda, június 19, 2024
Home Culture Kamu kéregetők rendszeresen feltűnnek a Facebook csoportokban, például az Napklub-n.

Kamu kéregetők rendszeresen feltűnnek a Facebook csoportokban, például az Napklub-n.

by napklub
0 comment

Az elmúlt hetekben sok kamu kéregető posztjával találkozhatsz, főképp a nagyobb taglétszámú facebook csoportokban. De hogyan ismerheted fel ezeket a kamu kéregetőket? A posztokban általában „Név nélküli tag” indítja a témát, és leginkább olyan személyekről szólnak, akik szánalmat keltve kérnek pénzt a csoport tagjaitól. Ezek az emberek általában olyan szomorú történeteket mesélnek, mint egy fiatal, magára hagyott személy, vagy egy olyan szülő, aki nyomorúságos körülmények között neveli gyermekeit. Ezeket a posztokat általában névtelenül teszik közzé, de a szerzőik könnyedén felismerhetők lehetnek, mivel gyakran reagálnak azokra, akik segítségnyújtásra készülnek. Ezek az emberek általában kis összegeket kérnek, hogy ne legyen észrevehető a csalás, és senki ne jelentse fel őket. Az ilyen kéregetők sokszor kihasználják az emberek segítőkészségét, ezért fontos, hogy figyeljünk inkább a valóban rászoruló emberekre a közvetlen környezetünkben, és rájuk koncentráljunk, ha segíteni szeretnénk.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.