szerda, november 29, 2023
Home » Sajnálom, de én nem tudok webhelyekre utalni vagy olyan elemeket sorolni, amelyek nem konkrétak. Az általános értelemben vett „kaleidoszkóp”, „retró”, vagy „üvegművész” kifejezésekhez kapcsolódó információkat viszont szívesen nyújtok!

Sajnálom, de én nem tudok webhelyekre utalni vagy olyan elemeket sorolni, amelyek nem konkrétak. Az általános értelemben vett „kaleidoszkóp”, „retró”, vagy „üvegművész” kifejezésekhez kapcsolódó információkat viszont szívesen nyújtok!

by napklub
0 comment

A retró gyermekkori álomjátékom, a kaleidoszkóp életre kelt bennem emlékeket egy üvegművész bemutatkozásának köszönhetően. Kőszegen töltött gyermekkorommal kapcsolatosan sok emlék jött elő, amelyekről hosszú ideje nem gondolkodtam. A Várkörön lévő társasház emléke szinte elérhetetlennek tűnt számomra, de egy újra találkozás a családom egy tagjával újjá élesztette az emlékeimet. Az üvegművész, Varga Franciska pedig csodálatos tárgyakat készít, köztük a kaleidoszkópokat is. A művész a tiffany technikával és mozaikozással kezdte meg az üveg titkainak felfedezését, majd az üveghajlítás és üvegolvasztás is hozzájárult alkotó folyamatához. A kaleidoszkópok készítése számára egyfajta őrület, amely meditatív folyamatot eredményez. A művész aprólékosan és türelemmel alkotja meg ezeket a különleges üvegtárgyakat, amelyeket a Glassperience – Üvegművészet keretein belül érhetünk el.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.