hétfő, május 27, 2024
Home Politics Nem szándékom ártani a NER-nek előnyökkel járó érdekek teremtésével.

Nem szándékom ártani a NER-nek előnyökkel járó érdekek teremtésével.

by napklub
0 comment

Karácsony Gergely úgy fogalmazott, hogy ha Mészáros Lőrincnek megfelelő referenciái lettek volna és ő lett volna a legolcsóbb, akkor ő végezte volna el a Lánchíd felújítását. A főpolgármester hangsúlyozta, hogy nem szándéka az NER-nek vagy a fideszes gazdasági holdudvarnak kárt okozni.
Karácsony szerint két héten belül elkészül az ellenzéki megállapodás Budapesten, már csak néhány vitás kerület maradt, köztük Zugló.
Tarlós-korszak szerinte tisztességes volt a Fidesz általános működéséhez képest. A klímaváltozásra való felkészülést tartja a következő évek legnagyobb kihívásának és személyes feladatának a főpolgármester.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.