hétfő, május 27, 2024
Home Sport Eb-selejtezőn Fradi-szurkoló focizott Újpest ellen Felcsúton.

Eb-selejtezőn Fradi-szurkoló focizott Újpest ellen Felcsúton.

by napklub
0 comment

Valójában a két NB I-es labdarúgó nem találkozott a pályán, mivel az egyiket lecserélték, a másikat pedig becserélték.

Egy újabb Európa-bajnoki selejtezőt rendezett Magyarország, amelyen a magyar válogatott nem vett részt. Ez alkalommal az izraeliek és Koszovó csapatai mérkőztek meg a felcsúti Pancho Arénában. Az officiális hazai csapat a gázai háború miatt kénytelen volt a semleges pályán játszani.

Az Újpest és a Ferencváros egy-egy játékosa is részt vett a találkozón. Az újpesti Lirim Kastrati kezdőként lépett pályára a koszovói válogatottban, majd a szünetben kicserélték. Az online eredményközlő platformok tévesen megjelölték, hogy a ferencvárosi együttes játékosa játszott, pedig az onnan néhány órával korábban lépett pályára a meccsen.

Az izraeli válogatottban szerepel a Ferencváros erősítése, Mohammed Abu Fani is, aki csütörtökön még a klubjában játszott a Genk ellen. Abu Fanit a 62. percben küldte pályára a szövetségi kapitány. Azonban csapata nem tudott gólt szerezni, így 1-0-ra kikaptak Koszovótól. Így a mérkőzés végén az újpesti játékos örülhetett.

Abu Fani az izraeli válogatottban
A képen: Kastrati mellett a ferencvárosi Abu Fani is pályára lépett Felcsúton (Fotó: Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

Az egyetlen gólt a Besiktas támadója, Milot Rashica szerezte. A győzelemnek köszönhetően Koszovó egy pontra megközelítette Izraelt, ami a csoport harmadik helyén áll. A „I” csoportot jelenleg a románok vezetik, akik szintén játszottak már Eb-selejtezőt Magyarországon. Románia jelenleg 16 ponttal vezet, svájc pedig 15 ponttal a második helyen áll a csoportban.

Szerdán Svájc is ellátogat Magyarországra, mivel Izrael számára a hazai mérkőzést is a Pancho Arénában játssza le.

Borítókép forrása: Erkin Keci/Anadolu via Getty Images

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.