hétfő, május 27, 2024
Home Sport Egy magyar védő bekerült az U17-es USA válogatott vb-keretébe.

Egy magyar védő bekerült az U17-es USA válogatott vb-keretébe.

by napklub
0 comment

Aiden Harangi, egy magyar származású hátvéd és védekező középpályás, először debütált a magyar válogatottban. Az U17-es világbajnokságon az amerikai válogatottban indul, amelyben Gonzalo Segares szövetségi edző nevezte az Eintracht Frankfurt játékosát. Aiden édesapja, Harangi Péter korábban a magyar élvonalban játszott, majd Amerikába költözött és a New York Hungaria csapatát erősítette. Aiden 17 éves és az Eintracht Frankfurt akadémiáján játszik, ahol rendszeresen kapott játéklehetőséget az U17-es és az U19-es csapatban. Az U19-es csapatban már néhány gólt és gólpasszt is szerzett. Aiden tavaly tavasszal debütált a magyar U16-os válogatottban, majd az U17-es korosztályban mind az amerikai, mind a magyar válogatottban játszott. Tagja volt az U17-es CONCACAF-bajnokságon ezüstérmes amerikai csapatnak és gólt is szerzett a Guatemala elleni negyeddöntőben. Az amerikai U17-es válogatott az Ázsia-kupa ezüstérmes Dél-Koreával, az Afrika-kupa bronzérmes Burkina Fasóval és az Eb-ezüstérmes Franciaországgal került egy csoportba az elkövetkező versenyen.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.