hétfő, május 27, 2024
Home Sport A Kisvárda csapatának Szabó István gratulált, míg Feczkó visszafogottan értékelte a teljesítményüket.

A Kisvárda csapatának Szabó István gratulált, míg Feczkó visszafogottan értékelte a teljesítményüket.

by napklub
0 comment

A két vezetőedzőt kérdezték a találkozó után.

A tavaly ezüstérmes Kecskemét 2-1-re legyőzte a Kisvárdát. A hazaiak új vezetőedzője az interjújában elmondta, hogy nem sikerült pontot szerezniük az első mérkőzésen, és szerinte a büntető volt a fordulópont.

Feczkó Tamás: A mérkőzés jól kezdődött számunkra, de aztán átengedtük a területet a Kecskemétnek. Az első félidőben kevés labdánk volt, és rohanva támadtunk. Az egyenlítés a szünet előtt nem segített nekünk, majd a második félidőben ismét egy pontrúgásból kaptunk gólt. Hiába támadtunk utána, a Kecskemét védelme jól zárta a területeket, és nem tudtunk ziccert kialakítani.

A Kecskemét vezetőedzője úgy érzi, hogy a csapatnál lassan véget ér a nehéz időszak.

Szabó István: A korai gól miatt nem tudtuk végrehajtani a tervezett stratégiánkat. A félidő végén szerzett gól pozitív hatással volt ránk, és a szünetben tudtunk taktikai változtatásokat eszközölni. A Kisvárda jól játszott, gratulálok nekik, mert sokat tettek a győzelemért. Ma azonban Fortuna is velünk volt. Nagyon örülök, hogy a játékosaim jól reagáltak a helyzetekre.

Borítókép forrása: kecskemetite.hu

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.