hétfő, május 27, 2024
Home Culture Az infláció egy számjegyű emelkedést mutat az Napklub szerint.

Az infláció egy számjegyű emelkedést mutat az Napklub szerint.

by napklub
0 comment

Egy számjegyű inflációra gondoltam, amikor éppen hazaértem a bevásárlásból, de a valóságban sokkal rosszabbak a számok. A macskaalom ára például másfél év alatt majdnem a kétszeresére nőtt, a gyerekem diákbérlete is jelentősen drágult, és a családi pótlék emelésére is nagy szükség lenne. Az árszínvonal drasztikus változásaira példákat is hoztam, amelyek mind azt mutatják, hogy a 9,9%-os infláció sokkal többet jelent a mindennapi életben, mint amit az első hallásra gondolnánk. A képen pedig egy számjegyű inflációra utaló kép szerepel.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.